Solis takuu nyt 1.12.2022 alkaen 60kk

Solis takuu

Myönnämme kaikille uusille Solis traktoreille 60kk/3000h* takuun. Takuu kattaa työt ja varaosat. Takuu kattaa materiaali ja valmistusvirheet.  Takuu ei kata normaalia kulumista.Takuun edellytyksenä on noudatettu huolto-ohjelma. Takuu ei korvaa väärästä käytöstä johtuvia vikoja kuten traktorin kaatamisesta, kiveen ajosta tms rikkoontuneita osia. Muutettuja rakenteita tai muita itse tuunattuja lisäosia. Käytäthän traktorissa oikean kokoisia työlaitteita ja noudatat käyttöohjekirjan antamia työlaitteiden maksimipainoja. Takuu ei kata välillisiä eikä välittömiä kuluja joita koneen rikkoontumisesta aiheutuu.

Esimerkkejä:
Traktori ei starttaa- akussa on varmasti virtaa, kaikki vaihdekytkimet on vapaalla ja kytkin pohjassa.  kyseessä on takuu vika joka korjataan takuuseen.
Ajoin metsässä kiveen, ohjaustehostimen letku repesi -> kysessä ei ole takuu vaan huolimattomuus -> omistaja maksaa
Aurasin ja ajoin kiveen, etukuormaaja vääntyi -> kyseessä ei ole takuu vaan huolimattomuus -> omistaja maksaa
Kaasuvaijeri katkesi -> koneella ajettu 1400h – > kyseessä ei ole takuu vaan normaali kuluminen
Kaasuvaijeri katkesi -> koneella ajettu 600h -> kyseessä takuu, osa vaihdetaan ja asennetaan takuuseen.
Polttoaine suodattimen jalkamurtui kun irroitin suodatinta -> suodatin on kiinni rungossa ja kerrottu tapahtumaketju ei voi pitää paikkaansa -> kyseessä ei ole takuu.

Ylläolevat ovat esimerkkitapuksia ja takuut käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Valtuutetut huoltopisteet

Asiakkaanamme sinulla on käytössä laaja sopimushuoltoverkostomme kattavasti ympäri Suomen. Solis huoltopisteet palvelevat määräaikais, takuu ja muissa huolloissa.