Solis_Yanmar

Luotettava valmistaja

Soliksen valmistaja Sonalika on maailman suurin traktorivalmistaja. Intian tehtaalta valmistuu vuodessa yli 300000 traktoria, joista Euroopaan toimitetaan noin 20 000 kpl ( Suomessa tammikuu 2020 noin 180 Solista) . Kaikki Solis -traktorit on CE ja TUV hyväksyttyjä ja rekisteröidään Suomessa traktoriksi. Solis -traktoreissa käytetään tunnettujen valmistajien kompponentteja kuten: Bosch, Carraro, Mitsubishi, Hella ja Mita. Työllistämme yhteensä yli 5500 henkilöä ja 400 tuotekehitysinsinööriä. Yanmar omistaa 30% yrityksestämme ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä. Traktoreitamme viedään yli 100 maahan ja Euroopassakin tuotteitamme myydään 32 maassa. Meillä on yli miljoona tyytyväistä asiakasta.

Euroopassa olemme markkinajohtaja seuraavissa maissa: Saksa, Portugali ja Ranska ( alle 35kw koneet) tavoitteenamme on vuonna 2022 olla markkinajohtaja koko Euroopassa alle 35kw koneissa ja 2025 yli 35kw koneissa
Miksi sitten Solis?

Oletko miettinyt miksi maksaa tunnetusta merkistä samoilla varusteilla 75000€ ? Niin onhan se tunnettu merkki ja jälkimarkkina on kunnossa, mutta mietippä aisiaa näin.

Ostat 75000€ traktorin ja pidät sitä viisi vuotta, kun lähdet myymään traktoria viidenvuoden päästä saanet siitä hyvällä tuurilla 40000€ Eli hävisit 35000€ viidessä vuodessa. Jos taas olisit ostanut Soliksen 29900€ ja pitänyt sitä viisi vuotta. Niin vaikka et saisi euroakaan, edes romuraudan hintaa olet hävinnyt maksimissaan 29900€ .. Ja todennäköisesti tämän kokoluokan koneille on ottajia 20t€ pintaan myös tulevaisuudessa.

Emme missään nimessä kilpaile Premium merkkinen kanssa. Tekniikkamme on yksinkertaista ja toimivaa. Ei ylimääräisiä " sähkö vehkeitä" ei kolmea sataakiloa tietokoneita joita ihminen ei osaa korjata. vaan aitoa 80-90 luvun tekniikka päivitettynä nykyvaatimuksiin.

Käy rohkeasti jälleenmyyjämme luona koeajamassa Solis traktori!

 

Kolmen vuoden takuu

Koska luotamme tuotteisiimme, annamme niille 36kk / 2000h takuun. Takuu kattaa sekä työt että varaosat koko takuuajan.
Varaosat saat jälleenmyyjiltämme Suomesta. Mikäli jotain erikoisempaa hajoaa niin Euroopan keskusvarastomme sijaisee Saksassa. Saksasta pystymme toimittamaan varaosat jopa 24h toimitusajalla Euroopan varaosajakelun hoitaa Yanmar. Traktoreimme korjaus ei vaadi tietokonetta, tai satojentuntien koulutusta. Kaikki sähköiset hienoudet on jätetty pois ja luotamme puhtaasti mekaaniseen tekniikkaan.

Solis traktoreihin voit tutustua jälleenmyyjillämme.

 

solis-90-1

Tehokas ja kompakti

Kaikki traktorimme on suunniteltu ja valmistettu huolella. Teemme suunnittelussa yhteistyötä Yanmarin kanssa. Leikkisästi käytämme itse sanontaa: "Japanilainen laatu, Intialainen hinta." Tämä pitää paikkansa jokaisen tuotteemme kohdalla, sillä hinta-laatusuhteemme on markkinoiden paras. Tuoteemme ovat " länsimaisesti" viimeisteltyjä ja eroavat sekä ulkonäöltä että komponenteiltaan Kiinalaista brändeistä. Intissa valmistetaan monen tunnetun valtamerkin traktoreita ja niiden osia.