Solis 26 4wd Ohjaamolla

Takuu

36kk/2000h

Moottori

Mitsubishi 3 syl 1315c Stage V Diesel

Solis lämpimällä ohjaamolla

Nelivetoinen traktori markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella

Solis 26 4wd on nelivetoinen ja moneen käyttöön soveltuva pientraktori. Tällä kompaktilla mutta tukevalla ja vakaalla koneella luonnistuvat piha- ja puutarhatyöt, minkä lisäksi se soveltuu ammattikäytössä esimerkiksi maatilan- tai metsänhoidon aputehtäviin, kiinteistöhuoltoon tai puistokunnostukseen.

Kolmisylinterinen Mitsubishin dieselmoottori yhdistettynä mekaaniseen vaihdelaatikkoon takaa hyvän pusku- ja vetovoiman. Solis on erittäin edullinen ylläpitää ja helppo huoltaa. Se on testattu toimivaksi niin Suomen kylmässä talvessa kuin Intian polttavassa helteessä.

Todella lämpimällä ohjaamolla.

 • Mitsubishin 3 syl 1315cc Stage V Diesel mottori
 • Pto 540/540E
 • Takahydrauliikka vakiona
 • Rekisteröity traktoriksi
 • 2/4wd mekaanisesti kytkettävissä
 • Lämmin ohjaamo radiolla
 • Useita rengasvaihtoehtoja
 • Takuu 36kk/2000h
Solis 26 + lämmin ohjaamo

16998 €

Solis 26 + lämmin ohjaamo + etukuormaaja

20997 €

Solis 26 + lämmin ohjaamo + etunostolaite

18999 €

Takuu

Myönnämme uusille Solis-traktoreille kolmen vuoden tai 2000 käyttötunnin takuun. Kaikissa takuuseen, huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Huolto

Tarjoamme myös laajan huoltoverkoston. Katso lähin Solis-huolto tästä: Huoltopisteet

Toimitamme uudet varaosat keskusvarastoltamme jopa 24 tunnin toimitusajalla. Varaosat saat jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Kattavat vakiovarusteet

Yksinkertaisesta tekniikasta huolimatta Solis 26 sisältää kattavat vakiovarusteet kuten ohjaustehostimen, joka tekee ajamisesta kevyttä, etu- ja takavetokoukun sekä majakan.  Traktorista löytyy myös 600 kg nostava takanostolaite sekä voiman ulosotto (standardi PTO 540 E / 1000), jolla käytät esimeriksi metsäkärryn puutavarakuormainta sujuvasti. Lisäksi mukana tieliikennevarustus luovutetaan aina rekisteröitynä traktoriksi.

7R4A1096

Monipuolisesti lisävarusteita

Solis-traktoriin on saatavana monipuolisesti lisävarusteita. Etukuormaaja EURO-kiinnikkeellä takaa yhteensopivuuden eri valmistajien lisälaitteisiin. Vakiona löytyvään takanostolaitteeseen on kolmipistekiinnityksellä (Cat. 1) kytkettävissä esim. perälevy, kultivaattori, vakoaura, kaivuri, klapikone, jyrsin tai haketin.

mitsubishi-motors

Mitsubishin 3 syl 1300cc Stage V Diesel moottori

Solis 26 hyödyntää Mitsubishin taloudellista ja hiljaista 26 hp diesel-moottoria. Kolmisylinterinen 1318 cc:n moottori kehittää 2200 rpm kierrosnopeudella 76,3 Nm väännön, joka on tämän kokoluokan koneelle todella kova lukema. Moottori edustaa Mitsubishin uusinta STAGE V -moottoritekniikkkaa ja täyttää nykyiset Eurooppalaiset päästömääräykset.

7R4A1528

Hytti

Solis 26 -traktorin lämmitetty hytti. Se on varustettu suurilla ikkunoilla, joten näkyvyys on erinomainen joka suuntaan. Hytti täyttää EY-direktiivin turvaluokitukset.

Vakiona Radio ja kaksi kaiutinta

7R4A1110

Nelivetoinen Solis 26 pientraktori

Tukeva ja vakaa pientraktori kompaktissa paketissa.Mekaanisesti kytkettävä neliveto ja 100% tasauspyörästönlukko takaavat etenemisen vaikeammassakin maastossa. Vakiona 600kg nostava takanostolaite kolmipistekiinnityksellä (Cat. 1) Takanostolaitteeseen voi kytkeä erillaisia työlaitteita kuten , perälevy, kultivaattori,vakoaura, kaivuri,klapikone, jyrsin, haketin ym ( Standardi Pto ulosotto 540e/1000) . Hydraulinen ohjaustehostin tekee ajamisesta kevyttä. Traktorissa on lisäksi hydrauliikan ulosotto takana jolla käytät esim , metsäkärryn puutavarakuormainta sujuvasti.Lisäksi traktorissa on vakiona tieliikenne varustus. Solis ja Yanmar kiinteistötraktorit ovat varma valinta moneen työhön. Yhteinen kehitys takaa laadukkaat kiinteistötraktorit. Vahva yhteistyö Yanmarin kanssa takaa Japanilaisen laadun. Tutustu Solis kiinteistötraktoriin lähimmällä jälleenmyyjälläsi

Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu

Solis traktorin tyylikäs ja ajaton muotoilu mielyttää vaativaakin käyttäjää. Traktorin viimeistely kestää tarkemmankin tutkimisen. Jokaista pulttia ja mutteria ei tarvitse erikseen kiristellä, vaan traktori on työkykyinen heti luovutuksen yhteydessä. Japanilainen laadunvalvonta takaa ensiluokkaisen viimeistelyn ja komponentit. Sähköjärjestelmä on lähes kokonaan Boschin käsialaa. Ajovalot Hellan ja moottori Mitsubishin. Solis traktoreiden valmistuksessa ei ole tehty kompromisseja. Solis kestää vertailun myös kilpailijoihin jotka pääsääntöisesti maksavat vähintään kaksi kertaa enemmän.

7R4A1765

Pyydä tarjous

  Kauttamme saat rahoituksen niin kuluttaja kuin yrityksenä. Rahoitus vaihtoehtoina perinteinen Osamaksu ja Rahoitus Leasing. Tarvittaessa myös ilman käsirahaa.
  Valitse traktori malli josta haluat tarjouksen tai lisätietoja
  Vain Solis 50/75/90

Jälleenmyyjillä kattavat rahoitusratkaisut