SOLIS 26 4wd

Takuu

36 kk / 2000 h

Moottori

26 hp Mitsubishi diesel

Nelivetoinen traktori markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella

Pieni nelivetoinen traktori moneen käyttöön. Pientraktorilla hoidat kaikki työt pihassa ja puutarhassa. Soveltuu myös ammattikäyttöön. Testattu toimivaksi Suomen kylmässä talvessa ja Intian polttavassa helteessä.

Kolmisylinterinen Mitsubishin dieselmoottori yhdistettynä mekaaniseen vaihdelaatikkoon takaa hyvän pusku- ja vetovoiman. Erittäin edullinen ylläpitää ja helppo huoltaa. Etukuormaaja ja etunostolaite saatavana lisävarusteena.

Suositushinta

11 149 €

Lisävarusteet

Etukuormaaja (Solis 26) 3959 € Sis. ALV 24%
Kauha (Solis 26) 359 € Sis. ALV 24%
Hytti (Solis 26) 6999 € Sis. ALV 24%
Etunostolaite ( Zuidberg) 2190 € Sis. ALV 24%

Takuu ja tuki

Takuu

Myönnämme uusille Solis traktoreille 3 vuoden tai 2000 käyttötunnin takuun. Kaikissa takuuseen, huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Huolto

Tarjoamme myös laajan huoltoverkoston. Katso lähin Solis huolto: Huoltopisteet

Toimitamme uudet varaosat keskusvarastoltamme, jopa 24 tunnin toimitusajalla. Varaosat löydät jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Moottori Mitsubishi S3L2-3E, 26 hp, Diesel 1318 cc STAGE V
Vääntö 76,3 Nm @ 2700 rpm
Vetotapa 2WD/4WD mekaanisesti kytkettävä
Vaihteet 6+2
Nopeus min/max Min 1,53 km/h Maks 20 km/h
Jarrut Nestejarrut
Tasauspyörästön lukko Kyllä mekaaninen
Ohjaustehostin Kyllä, hydraulisesti tehostettu
PTO voiman ulosotto 540E/1000
Akku 12 V 65 Ah
Laturi 12 V 42 A
Takanostolaite kyllä Cat 1, kolmipistekiinnitys
Nostokyky 600 kg
Vetokoukut Etuvetokoukku, takavetokoukku
Perävaunupistoke 7-nap
Hydrauliikan ulosotto Kyllä 15,5 L/min meno/paluu
Polttoainetankki 30 L
Kääntösäde 2,3 m ( ilman jarruja)
Renkaat (vakio) Edessä 6.00-12 Takana 8.30-20
Paino 1055 kg
Akseliväli 1560 mm
Konaispituus 2725 mm
Kokonaisleveys 1058 mm (Vakiorenkaat)
korkeus 2153 mm (Turvakaareen kanssa)
Maavara 255mm
Lisäpainot 2 x 15 kg
Turvallisuus Turvakaari majakalla
Soveltuu tieliikenteeseen Kyllä, mukana tieliikennesarja
solis-20-26-5

Kattavat vakiovarusteet

Yksinkertaisesta tekniikasta huolimatta, Solis 26 sisältää kattavat vakiovarusteet kuten: Ohjaustehostimen ja etu- ja takavetokoukun , majakan, katsastusvarusteet. voiman ulosoton ja jne
Katso kaikki vakiovarusteet.

Metallfachin valmistama etukuormaaja Solis 26 pientraktoriin

Monipuolisesti lisävarusteita

Solis traktoriin on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita. Etukuormaaja EURO-kiinnikkeellä takaa yhteensopivuuden eri valmistajien lisälaitteisiin. Katso kaikki lisävarusteet.

mitsubishi-motors

MITSUBISHIN DIESEL MOOTTORI

Mitsubishin taloudellinen ja hiljainen 26hp diesel moottori, kuutiotilavuus on 1318cc ja sylintereiden määrä on kolme. Moottori kehittää 2200rpm nopeudella 76,3nm väännön joka on tämän kokoluokan koneeseen todella kova luku. Moottori edustaa Mitsubishin uusinta moottoritekniikkkaa ja täyttää nykyiset Eurooppalaiset päästömääräykset ( STAGE V)

AJ6A6176-2

Hytti

Traktoriin on saatavana lämmitetty hytti. Hytti on varustettu suurilla ikkunoilla joten näkyvyys joka suuntaan on hyvä. Hytti täyttää EY direktiivin turvaluokitukset.

Pieni neliveto traktori

Nelivetoinen Solis 26 pientraktori

Tukeva ja vakaa pientraktori kompaktissa paketissa.Mekaanisesti kytkettävä neliveto ja 100% tasauspyörästönlukko takaavat etenemisen vaikeammassakin maastossa. Vakiona 600kg nostava takanostolaite kolmipistekiinnityksellä (cat 1) Takanostolaitteeseen voi kytkeä erillaisia työlaitteita kuten , perälevy, kultivaattori,vakoaura, kaivuri,klapikone, jyrsin, haketin ym ( Standardi Pto ulosotto 540e/1000) . Hydraulinen ohjaustehostin tekee ajamisesta kevyttä. Traktorissa on lisäksi hydrauliikan ulosotto takana jolla käytät esim , metsäkärryn puutavarakuormainta sujuvasti.Lisäksi traktorissa on vakiona tieliikenne varustus ( rekisteröinti ja katsastus + 290€)

Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu

Solis traktorin tyylikäs ja ajaton muotoilu mielyttää vaativaakin käyttäjää. Traktorin viimeistely kestää tarkemmankin tutkimisen. Jokaista pulttia ja mutteria ei tarvitse erikseen kiristellä, vaan traktori on työkykyinen heti luovutuksen yhteydessä. Japanilainen laadunvalvonta takaa ensiluokkaisen viimeistelyn ja komponentit. Sähköjärjestelmä on lähes kokonaan Boschin käsialaa. Ajovalot Hellan ja moottori Mitsubishin. Solis traktoreiden valmistuksessa ei ole tehty kompromisseja. Solis kestää vertailun myös kilpailijoihin jotka pääsääntöisesti maksavat vähintään kaksi kertaa enemmän.

solis-90-5

Rengasvaihtoehdot

Solikseen on saatavilla useita rengastyyppejä pehmeään maastoon tai kovalle kivetykselle. Tutustu kaikkin vaihtoehtoihin jälleenmyyjälläsi.

solis-renkaat

Pyydä tarjous

    Kauttamme saat rahoituksen niin kuluttaja kuin yrityksenä. Rahoitus vaihtoehtoina perinteinen Osamaksu ja Rahoitus Leasing. Tarvittaessa myös ilman käsirahaa.

Jälleenmyyjillä kattavat rahoitusratkaisut