SOLIS 26 4wd

Takuu

36 kk / 2000 h

Moottori

26 hp Mitsubishi diesel

Nelivetoinen traktori markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella

Solis 26 4wd on nelivetoinen ja moneen käyttöön soveltuva pientraktori. Tällä kompaktilla mutta tukevalla ja vakaalla koneella luonnistuvat piha- ja puutarhatyöt, minkä lisäksi se soveltuu ammattikäytössä esimerkiksi maatilan- tai metsänhoidon aputehtäviin, kiinteistöhuoltoon tai puistokunnostukseen.

Kolmisylinterinen Mitsubishin dieselmoottori yhdistettynä mekaaniseen vaihdelaatikkoon takaa hyvän pusku- ja vetovoiman. Solis on erittäin edullinen ylläpitää ja helppo huoltaa. Se on testattu toimivaksi niin Suomen kylmässä talvessa kuin Intian polttavassa helteessä.

Etukuormaaja, Hytti  ja etunostolaite ovat saatavana lisävarusteina.

Lue traktorin testi Koneviestistä painamalla tästä

 

 

Suositushinta

11999 €

Etukuormaaja (Solis 26) 3999 € Sis. ALV 24%
Kauha (Solis 26) 359 € Sis. ALV 24%
Hytti (Solis 26) 4999 € Sis. ALV 24%
Etunostolaite ( Zuidberg) 2190 € Sis. ALV 24%
Calix letkulämmitin 348 € Sis. ALV 24%
€ Sis. ALV 24%

Takuu

Myönnämme uusille Solis-traktoreille kolmen vuoden tai 2000 käyttötunnin takuun. Kaikissa takuuseen, huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Huolto

Tarjoamme myös laajan huoltoverkoston. Katso lähin Solis-huolto tästä: Huoltopisteet

Toimitamme uudet varaosat keskusvarastoltamme jopa 24 tunnin toimitusajalla. Varaosat saat jälleenmyyjältäsi.

Tekniset tiedot

Moottori Mitsubishi S3L2-3E, 26 hp, Diesel 1318 cc STAGE V
Vääntö 76,3 Nm @ 2700 rpm
Vetotapa 2WD / 4WD mekaanisesti kytkettävä
Vaihteet 6+2
Nopeus min/max Min. 1,53 km/h Maks. 20 km/h
Jarrut Nestejarrut
Tasauspyörästön lukko Kyllä, mekaaninen
Ohjaustehostin Kyllä, hydraulisesti tehostettu
PTO-voiman ulosotto 540 E / 1000
Akku 12 V 65 Ah
Laturi 12 V 42 A
Takanostolaite Kyllä, Cat. 1 -kolmipistekiinnitys
Nostokyky 600 kg
Vetokoukut Etuvetokoukku, takavetokoukku
Perävaunupistoke 7-nap.
Hydrauliikan ulosotto Kyllä, 15,5 L/min meno/paluu
Polttoainetankki 30 L
Kääntösäde 2,3 m (ilman jarruja)
Renkaat (vakio) Edessä 6.00-12 Takana 8.30-20
Paino 1055 kg
Akseliväli 1560 mm
Konaispituus 2725 mm
Kokonaisleveys 1058 mm (vakiorenkaat)
korkeus 2153 mm (turvakaareen kanssa)
Maavara 255 mm
Lisäpainot 2 x 15 kg
Turvallisuus Turvakaari majakalla
Soveltuu tieliikenteeseen Kyllä, mukana tieliikennesarja
solis-20-26-5

Kattavat vakiovarusteet

Yksinkertaisesta tekniikasta huolimatta Solis 26 sisältää kattavat vakiovarusteet kuten ohjaustehostimen, joka tekee ajamisesta kevyttä, etu- ja takavetokoukun sekä majakan.  Traktorista löytyy myös 600 kg nostava takanostolaite sekä voiman ulosotto (standardi PTO 540 E / 1000), jolla käytät esimeriksi metsäkärryn puutavarakuormainta sujuvasti. Lisäksi mukana tieliikennevarustus luovutetaan aina rekisteröitynä traktoriksi.

Katso kaikki vakiovarusteet.

Metallfachin valmistama etukuormaaja Solis 26 pientraktoriin

Monipuolisesti lisävarusteita

Solis-traktoriin on saatavana monipuolisesti lisävarusteita. Etukuormaaja EURO-kiinnikkeellä takaa yhteensopivuuden eri valmistajien lisälaitteisiin. Vakiona löytyvään takanostolaitteeseen on kolmipistekiinnityksellä (Cat. 1) kytkettävissä esim. perälevy, kultivaattori, vakoaura, kaivuri, klapikone, jyrsin tai haketin.

Katso kaikki lisävarusteet.

mitsubishi-motors

Mitsubishin diesel-moottori

Solis 26 hyödyntää Mitsubishin taloudellista ja hiljaista 26 hp diesel-moottoria. Kolmisylinterinen 1318 cc:n moottori kehittää 2200 rpm kierrosnopeudella 76,3 Nm väännön, joka on tämän kokoluokan koneelle todella kova lukema. Moottori edustaa Mitsubishin uusinta STAGE V -moottoritekniikkkaa ja täyttää nykyiset Eurooppalaiset päästömääräykset.

AJ6A6176-2

Hytti

Solis 26 -traktoriin on saatavana lämmitetty hytti. Se on varustettu suurilla ikkunoilla, joten näkyvyys on erinomainen joka suuntaan. Hytti täyttää EY-direktiivin turvaluokitukset.

Lisää kuvia hytistä ->https://solis.fi/kuvia-solis-26-62-hytista/

Pieni neliveto traktori

Nelivetoinen Solis 26 pientraktori

Tukeva ja vakaa pientraktori kompaktissa paketissa.Mekaanisesti kytkettävä neliveto ja 100% tasauspyörästönlukko takaavat etenemisen vaikeammassakin maastossa. Vakiona 600kg nostava takanostolaite kolmipistekiinnityksellä (Cat. 1) Takanostolaitteeseen voi kytkeä erillaisia työlaitteita kuten , perälevy, kultivaattori,vakoaura, kaivuri,klapikone, jyrsin, haketin ym ( Standardi Pto ulosotto 540e/1000) . Hydraulinen ohjaustehostin tekee ajamisesta kevyttä. Traktorissa on lisäksi hydrauliikan ulosotto takana jolla käytät esim , metsäkärryn puutavarakuormainta sujuvasti.Lisäksi traktorissa on vakiona tieliikenne varustus. Solis ja Yanmar kiinteistötraktorit ovat varma valinta moneen työhön. Yhteinen kehitys takaa laadukkaat kiinteistötraktorit. Vahva yhteistyö Yanmarin kanssa takaa Japanilaisen laadun. Tutustu Solis kiinteistötraktoriin lähimmällä jälleenmyyjälläsi

Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu

Solis traktorin tyylikäs ja ajaton muotoilu mielyttää vaativaakin käyttäjää. Traktorin viimeistely kestää tarkemmankin tutkimisen. Jokaista pulttia ja mutteria ei tarvitse erikseen kiristellä, vaan traktori on työkykyinen heti luovutuksen yhteydessä. Japanilainen laadunvalvonta takaa ensiluokkaisen viimeistelyn ja komponentit. Sähköjärjestelmä on lähes kokonaan Boschin käsialaa. Ajovalot Hellan ja moottori Mitsubishin. Solis traktoreiden valmistuksessa ei ole tehty kompromisseja. Solis kestää vertailun myös kilpailijoihin jotka pääsääntöisesti maksavat vähintään kaksi kertaa enemmän.

solis-90-5

Rengasvaihtoehdot

Solis traktoriin on saatavilla useita rengastyyppejä pehmeään maastoon tai kovalle kivetykselle. Tutustu kaikkin vaihtoehtoihin jälleenmyyjälläsi.

solis-renkaat

Pyydä tarjous

    Kauttamme saat rahoituksen niin kuluttaja kuin yrityksenä. Rahoitus vaihtoehtoina perinteinen Osamaksu ja Rahoitus Leasing. Tarvittaessa myös ilman käsirahaa.
    Valitse traktori malli josta haluat tarjouksen tai lisätietoja
    Vain Solis 50/75/90
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jälleenmyyjillä kattavat rahoitusratkaisut