Solis traktorit kevät 2023

Kolme suosituinta Solis mallia

Solis kevät kampanja ajalla 15.4-30.6.2023

Tarjoamme kaikkiin kampanja-aikana ostettuihin Solis traktoreihin nyt 24kk/1000h* lisätakuun. ( Kokonaistakuu 60kk/3000h* lisätakuun arvo 1790€) Lisäksi saat etukuormaajallisiin malleihin kaupanpäälle Sorakauhan ( Arvo 399€ ) kampanja voimassa seuraaviin Solis malleihin. Solis 26 6+2, Solis 26 9+9 ja Solis 26 HST.

Nyt myös edullisesti rahoituksella ilman käsirahaa ja kiinteällä 4,95% korolla.

Rahoitus esimerkit laskettu ilman käsirahaa, 72kk maksuajalla ja 30% viimeisellä erällä.

Rahoituksen myöntää Op-rahoitus.

Solis 26 6+2 etukuormaajalla

Alk: 215,90€/kk

Lue lisää

solis-26-xl

Solis 26 9+9 etukuormaajalla

Alk; 259€/kk

Lue lisää

solis-26-hst

Solis 26 HST etukuormaajalla

Alk 289€/kk

Lue lisää

YouTube-logo-full_color

katso Youtubesta videoita Solis traktoreista erillaisissa työtehtävissä. Yksi kone, monta työtä.

Piti laittaa muutama kuva tulemaan tän viikon tilatien lumitöistä, välillä kiitostakin teille, kun Solis 26 HST puskenu meidän tilan tieuraa auki joka päivä, reilu metri lunta tullut viikon aikana ja alkaa tienvarsikinokset olla kohta koko 500 metrin pihatien matkalta etukuormaajan korkeudessa 🙂 Ei olla tuon tien aurauksessa tänä vuonna muuta käytetty kuin Solista etukuormaajan kauhalla ja hyvin toimii. Nurmirenkaat toimii ilman ketjuja todella hyvin lumella vaikka jyrkkiä nousuja tiessä monta, paljon pitävämmät kuin aikoinaan massikan normi maatyörenkaat, Soliksen takarenkaissa on 7,8mm työkonenastoja muutama sata ruuvattu mutta etukumit ihan vakiot.

****** toimittama isompi lumikauhakin toimii erittäin hyvin tuon 26 keulilla, kun muistaa suvikelilla ottaa ”ei ihan täysiä kauhoja”, kone kyllä jaksaa nostaa mutta traktorin tasapaino alkaa olla rajoilla kapealla tiellä kun kallistaa kippaukseen rinteen reunan yli. Pakkaslumella saa nostella kukkurakauhoja ja työ edistyy nopeasti.

Koko ison pihan ja 500m tien auraukseen menee tunnista – kolmeen tuntiin per urakka, eli kohtuu ajassakin saa tien auki huomioiden tuon koneen kokoluokka. Ja parasta on polttoaineen kulutus, menisikö noin 3-4 litraa / tunnissa dieseliä jatkuvalla työkuormalla, mikä on varmaan n 30% isomman traktorin kulutuksesta.

Jukka

Hankin Solis 26:sen pihakoneeksi Porvooseen koska se sopi tarpeisiini erittäin hyvin kokonsa ja monipuolisuutensa takia. Koneella aurataan pihat talvisin ja tehdään polttopuut kesäisin. Tykästyin Solikseen niinkin paljon, että päätin perustaa meille Solis-mielisille oman FB ryhmänkin, jotta voimme jakaa vinkkejä ja kokemuksia. Traktori on toiminut käyttö tarkoituksessaan luotettavasti ja  loistavasti”

 

 

Jonas

mitsubishi-logo-67EA251D5A-seeklogo.com
solis-logo
Solis_Yanmar
5-vuoden-takuu-sininen